Nieuws

WIJ ZOEKEN: BETROUWBARE EN GEDREVEN (BETON)TIMMERMANNEN EN/OF BETONWERKERS

IMG_2012.jpg
Geplaatst op: 15-04-2022
Over het bedrijf

Van Hoek Bouw realiseert betonconstructies en gebouwen op hoogspanningsstations en nieuw- en verbouw voor de particuliere sector. Voornamelijk zijn de projecten in Noord en Oost-Nederland. Vanwege de energietransitie is er veel werk in de komende jaren voor Van Hoek Bouw.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers die ons team willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden! Heb jij al ervaring? Dan geven we jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

 

Wat ga je doen?

Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden rondom betonwerk. Vanaf het begin tot het eind blijf je betrokken bij de bouw. In de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de staalconstructie, gevelbeplating, dakbedekking en nog veel meer. Vervolgens begeleid je de installateur qua elektra en verlichting etc. Dit is maar een greep uit de diverse voorkomende werkzaamheden. Dus houd jij van zware materialen, timmeren, betonbouw en ben jij een echte teamplayer? Dan is deze uitdaging wat voor jou!

 

Wat vragen wij van jou?

Je weet van aanpakken en streeft naar het beste resultaat.

Jouw ervaring als timmerman/-vrouw of jouw werkervaring binnen de betonbouw.

Kennis van bouwtekeningen lezen.

Daarnaast lever je secuur werk en beschik je over een VCA diploma.

 

Wat bieden wij jou?

Deze functie biedt een passend salaris met daarbij goede arbeidsvoorwaarden. Binnen het team deel jij jouw ervaring met onze collega’s. In het bedrijf heerst een fijne werksfeer met harde werkers, maar genoeg tijd voor gezelligheid!


 

Geïnteresseerd?

Mail dan je CV naar info@vanhoekbouw.nl t.a.v. de heer R. Dellen.