Van kavel tot droomhuis

Droomt u van het laten bouwen van een eigen woning? Heeft u plannen om een eigen huis te realiseren, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Van Hoek Bouw is niet alleen gespecialiseerd in de verbouw of het onderhoud van woningen, ook voor het laten bouwen van uw eigen woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Unieke woning laten bouwen

Bij het bouwen van een eigen woning komt veel kijken. Graag bewandelen wij samen met u de diverse stadia; van het ontwerp van de woning tot het maken van de bouwkundige tekeningen en de uiteindelijke oplevering van uw huis. We bespreken uw wensen en voorkeuren en kunnen zo van een standaard woning een uniek geheel maken. U bepaalt zelf uitstraling, maatvoering, indeling of afwerking van uw woning. Zo maakt u iets unieks van een vrijstaande woning of een villa. Uw droomhuis wordt werkelijkheid!

Oog voor wetgeving

Naast de uiterlijke kenmerken van een woning en de bouwtechnische kant van een huis, heeft u bij het laten bouwen van een woning ook te maken met bepalingen en regels. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren bij het vormgeven van uw woningplannen, maar zijn wij ook volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving. Wij zorgen ervoor dat uw wensen passen binnen de bepalingen voor de particuliere woningbouw. Zo staat uw woning niet alleen als een huis, maar voldoet het ook aan alle veiligheidsvoorschriften en wettelijke regels.

 

Meer weten?

 
Wilt u meer weten over de verschillende fases van het laten bouwen van een eigen woning? Graag kijken we met u naar de mogelijkheden. Of dit nou gaat om het maken van een bouwtechnische tekening, het bouwen van de woning, een casco oplevering of een volledig afgewerkt huis, wij helpen u graag. Samen maken we uw droomwoning werkelijkheid!

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600