Hoogspanningsstations beginnen bij Van Hoek Bouw

 
Hoogspanningsstations spelen een belangrijke rol in de transport van grote hoeveelheden elektrische energie via het hoogspanningsnet. Bij de koppeling van bovengronds of ondergrondse netwerken zorgen hoogspanningsstations voor de omzet naar een lagere waarde. Het realiseren van hoogspanningsstations is een specialistische vaardigheid waarvoor specifieke kennis en de modernste technieken nodig zijn, maar de basis begint bij een stevige betonconstructie.

Betonconstructies: een stevige basis

Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakmensen voorziet Van Hoek Bouw in een stevige basis voor hoogspanningsstations. Voor het maken van betonfunderingen, betonconstructies en voor het uitvoeren van betonreparaties zijn wij als geen ander op de hoogte van het belang van een goede dekking van de wapening in het beton. Zo wordt aantasting voorkomen en kan de fundering jarenlang mee. Met de betonconstructies van Van Hoek Bouw bent u ervan verzekerd dat de fundering van hoogspanningsstations aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

 
 

Van Hoek Bouw is dé expert als het gaat om de realisatie van betonconstructies voor hoogspanningsstations

 
Meer dan alleen fundering

Betonconstructies, betonfundaties en aarding zijn belangrijke bouwstenen van hoogspanningsstations. Aspecten van het hoogspanningsstation waarvoor Van Hoek Bouw alle kennis en kunde in huis heeft om ruimschoots in de realisatie te kunnen voorzien. Maar naast de gehele constructie, fundatie en aarding zijn wij ook specialist in de nieuwbouw van Plug & Play gebouwen

Nauwe samenwerking

Bij de realisatie van hoogspanningsstations, of het nou gaat om de betonconstructie of de nieuwbouw van Plug & Play gebouwen, werken we nauw samen met opdrachtgever en andere leveranciers. Met Van Hoek Bouw bent u verzekerd van een voorspoedige realisatie van hoogspanningsstations.

 

Meer weten?

 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en oplossingen voor betonconstructies bij hoogspanningsstations en onze expertise bij betonfundaties?

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600